Pussla ihop schemat

Nu har jag jobbat både på Eleven och på caféet/restaurangen på Ahlsell i Hallsberg och ingen är nöjdare än mig just nu. Det känns bara så himla bra att få nya arbetskollegor, nya chefer och en ny utmaning i livet och det här är precis vad jag vill jobba med, det här är vad jag tycker är roligt. Eftersom jag är utbildad hår och make up artist så älskar jag ju allt som har med mode och skönhet att göra och att få jobba på Eleven på Marieberg är perfekt för mig. Jag får vara i skönhetsbranschen och komma närmre stan som jag velat sen jag var liten. Och att få jobba på caféet/restaurangen i Hallsberg är också perfekt för mig eftersom jag gillar ju egentligen restaurangbranschen bara man inte blir utnyttjad, plus att jag känner många av dom jag serverar mat så det är roligt. Jag kan min grej, jag älskar att jobba i högt tempo och att förbereda mat, och hålla rent i serveringen och allt vad man nu gör. Så just nu mår jag hur bra som helst och jag har redan fått mer tider på båda ställena så nu blir det att pussla ihop passen och bara jobba på! WIHO♥

 large-11

Bild från we<3it.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *