Nervositeten bara stiger

I fredags var jag på en arbetsintervju på en resturang/café och jag fick jobbet wiho!! Så denna vecka ons, tors och fredag ska jag få jobba där och lära upp mig. Jag har även vart på intervju på Eleven i Marieberg och dit ska jag imorgon och provjobba. Så som ni kanske förstår är jag full av nervositet och bara vill att den här veckan ska vara över och att allt har gått bra, men det känns väldigt bra så jag hoppas på det! I helgen var jag med min pojkvän och bara myste och idag har jag firat min finaste bästa pappa som fyller år och så har jag tagit tag i mitt promenerande om man kan säga så haha.. Nej men jag har alltid vart duktig på att promenera men sista tiden har jag inte haft någon ork och bara vart sjuk men nu är jag igång igen och det känns så skönt. Imorgon kommer det också upp en ny video på min kanal som ni inte vill missa!! Ha de bäst.♥

f

fullsizerender-2

One thought on “Nervositeten bara stiger

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *