Madlady

Det här inlägget är sponsrat och i samarbete med madlady men vad gör det för seeeeeeeeer ni färgerna på dessa skuggor?? Jag avlider. Det här är verkligen det perfekta sminket för att få till en riktigt fin höstsminkning. Vill bara klicka hem allt allt allt! Idag är sjätte dagen jag är hemma och är sjuk, jag bara ligger i min säng och sover vaknar sover och vaknar. Tur att jag fick upp hoppet för min blogg igen så jag kan sysselsätta mig lite.

1. SUVA Beauty Pressed Eyeshadow – Empire State HÄR / 2. SUVA Beauty Pressed Eyeshadow – Resort HÄR / 3. SUVA Beauty Pressed Eyeshadow – The 6ix HÄR / 4. Ofra Cosmetics Bronzer – 3D Pyramid Egyptian ClayHÄR / 5. Sleek I-Divine Palett – All Night Long HÄR / 6. Renegade Läppstift – Wanted HÄR / 7. Makeup Geek Kathleen Lights – Highlighter Palette HÄR / 8. Milani Foundation + Concealer HÄR / 9. Renegade Läppstift – Revolver HÄR / 10. Sleek Brow Kit Dark HÄR

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *