Viktigt att man tar hand om sin beautyblender

Idag slängde jag min beautyblender som ni kanske ser att det var dags för… Som tur var hade jag en ny på lager och den gamla kunde jag inte ha gjort så mycket renare för den har jag haft alldeles för länge. Men när man har en beautyblender så är det jätte viktigt att man gör rent den regelbundet. Helst efter varje användning men det går bra ca 1-2 gånger i veckan om man är en liten latmask som jag och många andra. Så om ni inte har någon  aning om hur man gör rent sin lilla svamp så har jag en liten guide till er här:

fullsizerender-11. Blöt ner beautyblendern i vatten

2. Ta fram diskmedel för det är det bästa som löser upp all fett, tex foundation.

2. Gnugga och massera in diskmedlet samtidigt som du låter vattnet rinna. Gnugga mot knogarna, det blir som en liten tvättbräda. Och se till så du fått bort all smuts från din beautyblender innan du slutar.

3. Sen pressar man bara ut allt vatten och låter beautyblendern ligga och torka och VIPS så har du en helt ny nästan.. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *