HÖSTENS/VINTERN BÄSTA PEPPLISTA!!

Okej hoppas ni är lika peppade som jag, för nu har jag samlat ihop en massa sätt att gå från höst/vinter depp till höst/vinter PEPP!! Jag tänkte först skriva endast höst men den första snön kom ju faktiskt i förrgår och november räknar jag som en höst/vintermånad hehe, så nu kör vi!

1. Du får faktiskt shoppa utan att känna ångest

När det börjar bli lite kallare måste man ha betydligt mycket mer och varmare kläder på sig än på sommaren. Så man får köpa sig en mysig stickad tröja eller en ny hoodie eller till och med unna sig den där nya snygga vinterjackan man gått och dreglat över. Och att uppdatera garderoben med ett nytt plagg ger faktiskt en energi kick man kan leva på ett bra tag.

2. Du får ha massa myskvällar

Antingen med dig själv, tänd massa ljus, ha lite ansiktsmask, mys ner dig med massa filtar, lyssna på en podd eller läs en bok. Bjud över din bästa kompis eller ett helt gäng och bunka upp med massa gott och gör allt så mysigt ni bara kan.

j

3. Ta långa promenader

Hur fin är inte naturen när hösten kommer, eller den första snön som fastnat på marken. Sätt på dig dina skönaste skor och ett par varma kläder och gå ut på en långpromenad och bara se dig omkring och lyssna på någon bra podd eller din bästa lista med musik.

4. Drick varma drycker

Koka lite te, drick varm chocklas med grädde och kanske toppa med lite marshmallows. Eller köp hem ditt eget chai pulver och gör en chai latte. Mumms!

5. Pyssla om dig själv

Ha lite hemma spa, ta en lång dusch eller ett varmt bad. Skrubba kroppen, hårinpackning, ansiktsmask, fila och måla naglarna, fila fötterna, smörj in dig med din godaste body lotion. Världens bästa avkoppling!

6. Café häng

Möt upp dina nära och kära, beställ in en god fika eller bara en kaffe och bara häng. Sitt där i flera timmar och bara prata och umgås.

7. Ut och ät på resturang

Det finns inget jag tycker är mysigare än när jag sitter med mina vänner på sushi yama och beställer in nått gott man kan sitta och äta på länge samtidigt som man bara sitter där och pratar i timmar och lyssnar på deras musik och att det är så himla mysig belysning där inne. Så tips tips tips, leta upp en mysig resturang och unna er något gott!

jj

8. Baka

Att baka är jätte mysigt tycker jag. Gör pepparkakor, lussebullar eller bara någonting du tycker om kanske en kladdkaka. Det är jätte mysigt att baka med någon man tycker om.

9. Träna

Kroppen mår alltid bättre av att man rör på den, gå till gymmet eller gör bara lite övningar hemma. Känn att du får igång kroppen lite så kommer du få lite mer energi.

10. Kolla massa filmer

Mys ner dig i soffan och kolla på en bra film eller ha filmkväll med din pojkvän/flickvän annars bjud över några vänner eller varför inte gå på bio. Det är alltid mysigt att kolla på film.

Bilderna är från we<3it.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *