Jag kommer ta den här motgången med storm!

Ny månad, ny Fridis.. Nej men välkomna tillbaka till min blogg allihopa!♥ Ungefär samma tid förra året gick mitt liv från botten till toppen och snabbt tillbaka till botten igen. Och jag skulle väl kunna säga att exakt samma sak har hänt i år igen. Men som ni vet, och som jag själv vet som tur är så är jag en sjukt stark person. Jag har vart med om det mesta men ändå har jag kämpat och slitit för mig själv och det är precis vad jag tänkt göra nu igen! Så om ni också vill stärka er själva den här månaden så häng med mig, kolla in min blogg lite då och då för VIPS så finns det ett inspirerande inlägg här som får dig att må bra. Jag är iallafall redo för den här motgången och jag tänker ta den med storm.

lol

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *