Aktiv

Hello! Haha jag hatar mig själv när jag blir aktiv här ett tag sen så fort det blir helg blir jag off och så blir jag lite aktiv sen börjar det om så. Men men. Just nu ligger jag iallafall och väntar på att jag ska börja jobba, så har fixat ett litet collage här till er på lite produkter ni bara måste ha för att överleva hösten! 😉


1. Sleek Makeup Cream Contour Kit HÄR / 2. DIORSHOW Brow Chalk HÄR / 3. Yves Saint Laurent La Laque Couture – 39 Beige Gallery HÄR / 4. IMAN Luxury Moisturising Lipstick – Black Brandy HÄR / 5. By Terry Fall Collection: Terrybly Densiliss Blush Compact HÄR / 6. IsaDora Eye Color Bar – Nude Essentials HÄR / 7. Crabtree & Evelyn Caribbean Island Wild Flowers Hand Therapy HÄR / 8. theBalm Mary Lou Manizer HÄR / 9. Lily Lolo Mineral Finishing Powder HÄR / 10. Yves Saint Laurent Black Opium EdP HÄR

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *