Hair goals

Jag är så sjukt trött på mitt hår just nu så det finns inte.. Så fort löshåret är nygjort är det perfekt, men så fort det börjar växa ut lite är det bara irriterade och synliga. Jag älskar ju dock mina förlängningar, långt hår är ju min grej och har alltid vart för att jag ska känna mig bekväm. Men dom senaste dagarna har jag verkligen haft suget att ta ur mitt löshår, färga håret blont och klippa det jämnlångt. WHAAAT?? Jo, men det är exakt vad jag skulle vilja göra för att få min make over. Jag vill ju bli blond och jag har ju tröttnat lite på mitt långa hår, så varför inte? I värsta fall är det bara jag köper en ny förlängning i blont och sätter i då blir det ju utan tvekan snyggt. Men just nu är jag så sugen på de där korta jämn långa håret. Så nu är det dags för lilla mig att samla mod till att göra det bara.

Vad tycker ni? Tror ni jag hade passat i kort, blont hår?hairDet här är ju dock drömmen..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *