Life update..

Känner egentligen inte att jag behöver förklara mitt långa uppehåll eftersom jag inte är en offentlig person men eftersom jag har väldigt många som gillar att klicka in på min blogg och verkligen följt mig sen start så tänkte jag bara säga att jag tycker om er så himla mycket som fortfarande stannar kvar och peppar mig till att fortsätta. Och till er som gnäller över min dåliga uppdatering och att min blogg suger ”KRYSSET ÄR DÄR UPPE I HÖRNET”. Jag tvingar ingen att klicka in här, jag bloggar när jag tycker det är kul och jag gör det för min egen skull och för er som gillar det jag gör.

Det har iallafall hänt så sjukt mycket senaste tiden.. Den största förändringen är iallafall min flytt. Jag har flyttat ifrån mitt hus som jag växt upp i, jag har alltså bott där hela mitt liv och jag har alltid vart så himla nöjd över vårt hus, det har alltid vart så himla fint och stort och mitt rum var precis som jag ville ha det och min walk in closet vill jag inte ens prata om hur mycket jag saknar. Men eftersom jag vägrar att flytta hemifrån och mina föräldrar ville flytta så hade jag inte så mycket till val. Men jag är jätte nöjd över vårt nya hus och mitt nya rum, dock är allt så himla mycket mindre så jag valde att göra mig av med all skit jag samlat på mig under alla år och bara behålla det mest behövliga och det var väldigt skönt. Jag kan ta bilder eller filma mitt rum någon dag så kan ni få se hur mysigt det har blivit, men det är inte riktigt klart än men min säng är iallafall GOALS!

Sen är det min kropp som är det största problemet, den mår verkligen inte bra och jag har nått fel hela tiden. Så fort jag blir frisk från någonting så får jag någonting annat. Och det tar så mycket energi och det suger verkligen! Nu senaste två månaderna har jag förlorat väldigt mycket blod, och när det problemet försvann så har jag fått att det svartnar för ögonen och jag får yrsel osv. Så gick iväg till doktorn för 8299487392 gången och mitt blodtryck är superduperlågt. Så nu är jag sjukskriven i någon vecka och äter tabletter. Så nu bara väntar jag på att någonting annat skit ska dyka upp helt från ingenstans..

Men utöver det här så mår jag väldigt bra och jag har världens bästa människor runt om kring mig och jag hade aldrig klarat all den här skiten utan dom!!♥

IMG_0066

One thought on “Life update..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *