Äntligen helg

Hej underbaringar, vet ni hur mycket jag gillar er som läser min blogg även fast jag inte uppdaterar?! MASSA IALLAFALL! Anledningen har iallafall vart att jag har jobbat nästan 14 timmars pass hela veckan. Från morgon till kväll på två olika jobb och det har vart så sjukt skönt att haft någonting att göra hela tiden och tänkt på annat. Men nu sitter jag här i min säng en fredagkväll då jag i vanliga fall skulle vart på strömpis eller satinsuteservering, men jag har faktiskt inget sug efter det alls. Vill bara va hemma och ta hand om mig själv. Men imorgon är det lördag, bästa dagen, då blir de att fira Sandra med mina fina vänner som jag saknar så mycket! Hoppas ni får en bra helg!!♥

DSC00402 (1)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *