jobb, shopping, läkarbesök

Gud va glad jag är att vara tillbaka i bloggandet, det får mig att tänka på annat och att vilja göra mer saker än att bara ligga nerbäddad i sängen hela dagarna och tycka synd om mig själv!!♥ Jag gjorde en supergod smoothie förut som jag kan visa recept på i ett annat inlägg, sen tog jag en lång dusch och mitt hår är så himla lent och fint nu. Och när Olivia slutade jobbet kom hon och hämtade mig så åkte vi till Marieberg och shoppa lite och åt sallad. Alltså jag är jätte duktig med maten om dagarna som ni märker men på kvällen går de alltid utför, nu sitter jag tex med en isglass i munnen hehe.. men det är verkligen så skönt för min hals så mycket skit som den får ta buhu.. Imorgon är det iallafall dags för jobb och ett litet ännu ett läkarbesök klockan ett.

DSC00422DSC00442

One thought on “jobb, shopping, läkarbesök

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *