Svarta baddräkter

Jag har blivit helt kär i alla baddräkter och bodys som finns att köpa just nu. Inte för att ha dom på stranden eller till poolen (dock är det också sjukt snyggt) men mest för att ha till kjol, tight eller utsvängd (som jag älskar). Det är verkligen så himla fint. Jag lånade Olivias body förra helgen till min svarta utsvängda kjol och det var så snyggt, jag blev helt kär. Och eftersom jag har en rabattkod på NA-KD så ska jag klicka hem någon av dom här tre, vet dock verkligen inte vilken för alla är GOALS.. men någon blir det.

Och om ni ska beställa nått så glöm inte rabattkoden som jag har fixat till er, den ger 20% om du skriver in koden: NAKDAPRIL i kassan. Och skynda isåfall för den håller endast till 30 april!!!! Och jag skriver det här för att vara snäll mot er, ingen onödig reklam!♥uuu

1.HÄR // 2.HÄR // 3.HÄR

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *