Jag vann!!

Idag har jag spenderat hela min förmiddag hos doktorn och på apoteket, jag har tagit flera tester och fått massa nya mediciner. Jag stod i recept kön på apoteket i 40 minuter sen fanns inte alla mediciner hemma i lilla Hallsberg så jag fick ta mig in till Marieberg också. Så nu är det bara vänta och se vad som händer! Och även fast jag är sjuk och nere så får jag sån ångest av att bara ligga hemma och tycka synd om mig själv, trodde seriöst att jag skulle gråta sönder mitt ansikte efter jag vart hos doktorn för jag tyckte så himla synd om mig själv, lilla jag.. Men men så jag följde iallafall med Olivia på Mary Kay möte och det var ett så inspirerande samtalsämne idag så jag satt och bara lyssna och tog in en massa och ja det var skönt. Bästa av allt var att jag vann en remover, wihooo!

Rekommenderar denna starkt verkligen, den är oljefri och känns så behaglig för huden. Hör av er till Olivia på hennes hemsida: http://olivia.green.marykay.se/se/webshop eller mail: [email protected] om ni är intresserade av en sån, eller till mig om ni inte vågar skriva till henne själva. (Det är faktiskt okej om man är sån för sån är jag själv ibland!)

image

”Huden runt ögonen är den tunnaste och känsligaste i hela ansiktet och det kan vara svårt att avlägsna makeup utan att irritera huden och ögonen. Oil-Free Eye Makeup Remover tar varsamt bort alla typer av ögonmakeup, även vattenfast sådan, utan att torka ut den känsliga huden runt ögonen. Produkten är inte heller irriterande för ögonen och passar även för dig som använder linser.”

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *