Jag är inte ens förvånad

Guess what.. im sick again! Är ni förvånade? För det är nämligen inte jag. Jag tänkte i torsdagskväll att på fredagmorgonen när jag vaknar kommer jag vara sjuk igen för jag kände precis som jag har gjort alla andra gånger innan det bryter ut. Och jag hade såklart rätt, uppsvullnad hals, svårt att andas, ont i bröstet och halsen och så lite feber på det. Wiho!! Men eftersom jag vet att det kommer tillbaka hur lugnt jag än tar det så åkte jag och var med Amanda och Hanna igår kväll och träffade lite roligt folk på kvällen. Och idag ska jag vara med Olivia och hjälpa till på hennes systers fest ikväll för hon fyller 18. GRATTIS GUMMAN!!♥ Och hoppas ni andra får en rolig helg, blir nog ingen mer uppdatering idag..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *