Sushi date

Igår åkte jag och Olivia in till stan för att sätta oss på Satins uteservering eller äta Sushi på Sushi Yama och ni ser ju på bilden vart vi hamnade. Vi köpte 18 bitar och delade på, vilket blev bra! För någon månad sen så hatade jag sushi, verkligen HATADE. Men har alltid tyckt att det ser så fint ut och ser så gott ut och eftersom det är så många som älskar det så borde väll jag tycka om det också tycker man ju?! Det tog mig iallafall tre gånger att börja älska sushi. Haha, jag kan inte sluta tänka på det, jag vill äta det jämt nu utan att överdriva.. Vet inte om det var så bra att jag lärde mig för det är ganska dyrt, fast skoja det är helt klart värt det! Så killar om ni vill bjuda ut mig på en perfekt date, ta mig till ett gott sushi ställe, och jag är din för evigt! 😉

image

One thought on “Sushi date

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *