Du är inte värd mig

Varför vill man alltid ha det man inte kan få och varför kämpar man för någon som aldrig skulle kämpa så hårt för dig? Varför faller man för badboys och fuckboys när det enda man vill ha är han som skulle göra allt för dig? Det går liksom inte ihop på något sätt. Varför vill man leka leken när man kan göra allt så lätt och bara vara ärlig med vad man vill från början? Vill du ligga och ha ett kk förhållande säg det, men spela inte på mina känslor för jag kommer falla för dig. Och få mig inte att falla om du inte är beredd att ta emot mig som man brukar säga. Vill du ha mig, säg det och visa det. Jag vill inte vara med i några fler sånna här lekar, även fast jag har älskat att leka leken själv. Men när man väl väljer att vara seriös, och faktiskt vågar släppa in någon för nära, då suger det om det visar sig att den man släppt in bara leker leken..

Jag lovade mig själv att inte släppa in någon för nära i år, utan att verkligen vara säker på att det skulle bli någonting. Jag lyssnade på vad alla sa: ”han är inte bra” ”han är en fuckboy” ”han kommer såra dig” ”han har gjort det här och det här”. Han visste att jag visste allt det här, men ändå gjorde han ALLT för att bevisa motsatsen. Hur bra han var och hur mycket han ville ha mig. Jag var fortfarande jätte försiktig, jag kommer inte släppa in han förens jag är helt säker på att han verkligen menar det här. Han fortsatte att bevisa och tillslut släppte jag in honom, han är bra, han vill faktiskt det här på riktigt. Jag undrar bara VARFÖR? Varför allt kämpande? Grattis du vann mitt förtroende och sen kasta du bort det snabbare än du fick det..

Ändå så dum som man är, så sitter man här ensam i sin säng ikväll och håller i mobilen och funderar på att skicka iväg någonting till honom. Kan någon förklara för mig varför? Varför vill man fortfarande ha kontakt med han som sårat en så hårt? Och förminskat en som person. Och ljugit från första början? Deet värsta är ju att jag vet att jag inte är ensam om att vara sån här, vi flesta fungerar såhär och jag förstår det verkligen inte..

Men den här gången tänker jag inte skicka iväg det där onödiga smset, han är inte värd det. Han är inte värd mig! Emmy Winther skrev det HÄR inlägget på sin blogg och det var det som fick mig att ändra mig. Läs det också och stå upp för dig själv, och ta fram din power!

One thought on “Du är inte värd mig

  1. Förstår dig där och därför man egentligen borde försöka få fram killens sida från början för då har man inte slösat bort sin tid. Tyvärr vill man nog ha en sådan kille för att man inte får det man vill ha och hoppas på något som egentligen inte är bra. Det är bara min gissning,men lägg energin på något annat 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *