JAG ÄR SÅÅÅÅÅ ARG…

GAAAAAHHH!! Jag är såååå arg och ledsen, jag hatar mitt immunförsvar. Alltså ni vet verkligen hur länge jag har tjatat om min kost och träning och blablablablablaaaaaaaaa. Ingenting går som det ska. När jag väl kommer igång är jag verkligen grym och går all in. Men så fort jag ser lite resultat så blir jag sjuk, och så tappar jag all motivation och så blir jag deprimerad och när jag blir deprimerad så kan jag verkligen inte låta bli att äta. Alltså det spelar ingen roll vad som sägs, det är omöjligt haha.. Den här veckan skulle bestå av bra kost, men icke sa nicke jag har precis ätit lite pringles och chocklad. ÄRLIGT?! Hur mycket får man suga som person? Och värst av allt är att jag känner mig sjuk igen……… det blir inte bättre hörrni..

Men jag tänker såhär, jag lever klart min lilla depression veckan ut. Det är ändå helg, alla hjärtans dag och utgång som gäller. Och på måndag ska ni få höra mina planer. Och dom kommer vara så tråkiga, men jag tror dom kommer hjälpa mig. För mycket av det här misslyckandet kanske har o göra med att jag alltid ska gå ALL IN och inte har något mellan ting. Sååååå vi får se om vi hörs något mer i helgen eller inte. Men på måndag hörs vi hoppas jag.♥

One thought on “JAG ÄR SÅÅÅÅÅ ARG…

  1. Kan säga att du verkligen inte är ensam om detta, jag är precis likadan.. Så fort jag blir ledsen eller irriterad över något t.ex. att man blir sjuk så äter jag onyttigt igen.. 🙁

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *