28 januari 2016

Okej hörrni, jag är såååå glad! Jag har tränat varje dag i snart två veckor, på söndag har det gått två veckor exakt och jag är så nöjd över mig själv. Och jag ska inte säga för mycket nu men jag tror att mitt immunförsvar blivit lite bättre.. Jag är forfarande snuvig 24/7 och på morgonen precis när jag vaknar har jag lite ont i halsen men jag övertalar mig själv att det har med snuvan att göra att det har runnit ner under natten, haha lite äckligt och too much information maybe. Men men! Ni gillar när jag är ärlig och öppen har jag märkt, iallafall dom flesta av er.

Jag lovar ju även er att jag ska blogga oftare och har lovat er videos och endel inlägg men jag har inte tiden. Man brukar säga att man alltid har tid men det beror på vad man prioriterar. Och jag jobbar på tre olika jobb just nu, och ja det måste jag också berätta för er någon dag om vad som hände med mitt andra jobb jag var så lycklig över, har liksom dragit ut på det ganska länge och undvikit era frågor men det var väldigt jobbigt för mig och är väll fortfarande.. Men ni ska få svar på det I promise. Och det här med prioritering så ligger det till såhär just nu: JOBB, TRÄNING, allt annat jag måste fixa, sen bloggen.. Egentligen prioriterar jag träningen mest just nu men mamma blir så arg när jag väljer det framför jobb hehe. Men ville bara uppdatera er lite, nu vet ni hur det ligger till och hursomhelst så mår jag väldigt bra och jag hoppas ni också gör det!♥

IMG_1528large-6

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *