Remember why you started

Hej mina sötnosar! Min blogg har krånglat jätte mycket senaste veckan därför jag ej har uppdaterat någonting. Men jag tänkte iallafall berätta hur det gick med mina små mål förra veckan eftersom ni är flera som är nyfikna på dom.

♥ Inte äta en enda liten godisbit förens fredag eller lördag. JAG KLARADE DET!! På fredagen slank det ner några godisar på eftermiddagen. Så jag är så nöjd att jag klarade det. Föresten så har jag inte ätit en ända godisbit den här veckan heller, men imorgon tänkte jag unna mig någonting gott när det är lördag så jag inte tappar det här, det är viktigt att belöna sig själv. Glöm inte det godingar!!

♥ Försöka stänga av datorn och lägga undan mobilen vid 11 och försöka somna. Den här punkten var lite svårare.. Men innan kvart över 11 varje dag var datorn och mobilen borta, men kunde inte somna förens kl 12 för jag var så pigg och låg och tänkte på massa saker.

♥ Ut och gå minst 3 gånger under veckan i minst 30 min. (Gick 50 min idag, i hög snö med stavar. Rekommenderar!!) Var ute på promenad mån-tors 50 min i hög snö och det var sjukt kallt men jag klarade 4 dagar!

Nu ska jag åka iväg och jobba 16.00-20.30 så det blir ett kort pass. Så får vi se om ni får veta ikväll eller imorgon hur det har gått denna vecka! 😉

large

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *