Träning i snön

Idag har jag jobbat på dagis och ska göra fram till fredag. Är så mysigt och jag älskar verkligen barn, och jag önskar verkligen att mitt immunförsvar blivit bättre nu så jag slipper bli sjuk igen för jag har alldeles för mycket tränings motivation just nu. Tog en lång promenad när jag kom hem, jag gick i snö som var upp till knäna och det var grymt jobbigt. Men så skönt att äntligen få svettas lite!!! Och så här har dagens mat sätt ut:

Frukost: Chiapudding gjord på havre dryck. Toppat med vaniljkvarg och varma hallon.

Mellanmål: En banan.

Lunch: Kycklingsallad (åt dock nästan ingenting på grund av illamående).

Mellanmål: Smoothie gjord på banan, hallon, jordgubbar och havre dryck.

Kvällsmat: Bananpannkakor med vaniljkvarg, frysta hallon och mango.

ooo

 

One thought on “Träning i snön

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *