Veckans mål

Den här veckan har jag satt lite mål som jag MÅSTE klara annars får jag något straff.. Men jag har inte kommit på något bra än, så om ni kommer på något litet straff jag kan få om jag inte klarar mina mål kommentera här nere!! Och varför jag MÅSTE klara dom här målen är för att jag verkligen måste få bort mitt sockerberoende, det är faktiskt sjukt.. Men här kommer dom:

♥ Inte äta en enda liten godisbit förens fredag eller lördag.

♥ Försöka stänga av datorn och lägga undan mobilen vid 11 och försöka somna.

♥ Ut och gå minst 3 gånger under veckan i minst 30 min. (Gick 50 min idag, i hög snö med stavar. Rekommenderar!!)

lollll

Förstår inte hur jag kunde vara missnöjd med mig själv på dom här bilderna.. men hon är på väg tillbaka! 😉

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *