-2 kilo!!!!!

Hallå där! Jag tänker inte skriva någonting som ”Nytt år nya möjligheter”, ”New year, new me”. För ni som känner mig vet att jag sätter alldeles för stora mål och går all in för det till en början och sen skiter det sig. Så i år har jag bestämt mig för att ta en vecka i taget och ha något mål vecka för vecka.

Förra veckan körde jag en detox på sju dagar, så jag blev klar igår. Jag använde mig av den HÄR detox produkten och den smakade faktiskt helt okej. Jag kände att jag ville starta året med en uppfräschning och det fick jag verkligen. Och det bästa av allt är att jag har gått ner två kilo.

Här är dom fördelar och nackdelar som jag kände av min detox mer eller mindre. Men finns såklart en hel del andra men dom får ni söka runt på internet om ni vill se. Det här kände iallafall jag av under mina sju detox dagar.

Fördelar:

♥ Jag har rensat kroppen från gifter och slaggprodukter.

♥ Känner mig mycket piggare och friskare.

♥ Viktminskning eftersom all frukt och grönsaker ökar matsmältningsförmågan.

♥ Jag har sovit mycket bättre.

♥ Slätare och finare hy & friskare hår.

Nackdelar:

♦ Trötthet

♦ Huvudverk

♦ Dålig andedräkt

♦ Massa toalettbesök

♦ Gaser i magen

♦ Finnar

DSC00050

Här finns även lite andra detox produkter som ska vara bra.

klicka på hjärtana för att komma till produkterna.

    

 

One thought on “-2 kilo!!!!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *