Reparerande hårolja!!

Alltså den här produkten?!!?!?!? Fick hem ett paket med massa produkter från Yves Rocher för ganska länge sen. Och jag minns att jag la undan den här produkten för jag trodde det var en hårolja som man har i efter styling, alltså typ silkesdroppar. Men så hittade jag den här produkten här om dagen och läste lite mer på den och det är som en inpackning man har innan man duschar håret. OCH DEN ÄR SÅ BRA! Jag har testat den endast två gånger och mitt hår har aldrig vart så här mjukt och lent. Ni vet den här känslan man har när man går från frisören, så känner jag! Och mitt hår har vart väldigt torrt och förstört sen jag slutade med löshåret, men på bara två tvättar känns det redan reparerat, kan inte ens tänka hur fint mitt hår kommer bli efter en längre tid med den här oljan…

Oljan innehåller reparerande babassuolja och närande makadamiaolja som gör håret mjukt och följsamt.

Och oljan hittar ni HÄR!!

DSC00022 DSC00036 DSC00042

2 thoughts on “Reparerande hårolja!!

  1. Hej, jag har en fråga. Brukar du blogga via mobilen? Vilken app använder du då? Och skulle du skriva ett inlägg om ditt hår, hur du får så långt hår osv. 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *