8 december?

Sjukt vad tiden går fort och sjukt vad mycket som kan ändras så snabbt.. För bara två veckor sen var det planerat att jag skulle sitta i en bil i sex timmar idag påväg till Lofsdalen för att jobba där i fem månader. Jag ville verkligen dit, jag hade skrivit avtal och det skulle bli så skönt att få komma bort från all skit här hemma med vänner osv. Varför jag skulle dit var mest för att jag inte hade något fast jobb här hemma. Jag har endast haft kortare vikariat, extra jobb och hoppat in lite när jag behövs och det har väll vart både skönt och jobbigt till en viss del eftersom jag inte har behövt jobbat varje dag, och just för att jag inte har haft så bra inkomst.. Så det var mest därför jag skulle åka dit för jag ville leva livet tills jag fått ett heltidsjobb typ.

Allt var bestämt och nästan färdigpackat två veckor innan vi skulle åka. Jag hade köpt pjäxor som var så fina! Planerat gosiga outfits, planerat långa promenader i snön och dricka varm choklad med grädde. Meeeeeeeeen sen hände det en grej, för ca två veckor sen som fick mig att vakna till liv. Jag kan tyvärr inte gå in på det i detalj, dock hade jag velat dela med mig och få er att inte göra samma sak som mig, jag var iallafall dum i huvudet en kväll och det kunde ha kostat mig mitt liv.

Så dagen efter låg jag hemma i min säng och grät cirka hela dagen! Gick in på arbetsförmedlingen bara för att även fast jag aldrig fått ett ända jobb jag sökt där sen två år tillbaka så varför skulle jag få ett nu?! Det första jag ser är att mitt absoluta favorit café söker en heltidsjobbare. Jag sökte såklart på en gång men blev genast besviken och ledsen för jag var så säker på att jag inte skulle få det. MEN inte ens en timma efter ringde min mobil, och jag fick prov jobba redan dagen efter. PÅ MITT FAVORIT CAFÉ? Det kunde ju inte blivit bättre, jag kunde ju redan en del eftersom jag vart där och ätit sallad minst två gånger i veckan haha.

Och nu idag ca veckor efter är jag heltidsanställd på mitt favorit café, det heter Café Paus för er som är intresserade och det är så kul att jobba där. Dock sjukt stressigt eftersom det är ett väldigt populärt ställe. Men jag är så glad att jag fått det här jobbet, och att jag slapp ”fly” till Lofsdalen när jag hade så mycket problem här hemma med vänner och allt. Tror inte jag hade mått så mycket bättre av att åka dit faktiskt, men nu har jag löst allt med alla och jag har tagit tillbaka kontakten med dom som verkligen bryr sig om mig. Har en tendens att kasta bort äkta vänner.. Vet inte om det handlar om att jag är för rädd att släppa in folk för nära eller vad det kan ha o göra med men nu struntar vi i det för nu är allt bättre än någonsin och jag känner att jag verkligen har tagit tag i mitt liv den här gången.

Och ni vet ju hur mycket jag älskar min blogg, men jag vet inte hur mycket tid jag kommer kunna lägga på den för det är fortfarande mycket. Men efter nyår kommer det bli förändring kan jag lova! Vi hörs när vi hörs så länge..♥

Photo on 2015-27-10 at 19.21

One thought on “8 december?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *