Hatkärlek

Har nyss vart ute på en ”morgonpromenad” med den här lilla rackaren.. Alltså jag har verkligen en hatkärlek till ”min hund” just därför jag faktiskt inte får kalla henne för ”min hund” fast hon bor i ”mitt hus” för hon är min systers! Och för att hon är extremt jobbig och verkligen har övertag över mig och hoppar och biter på mig. Hon lyssnar på alla förutom mig haha. Men såklart gillar jag henne ”ibland” haha, hon är jätte mysig när hon väl är lugn och jag gillar att ha med henne ut på promenader speciellt när det regnar som det gjorde idag, då känns det som jag retar henne lite också som hon retar mig. Förstå mig rätt nu, jag hatar inte den här lilla hunden, hon är typ som en syster, hatkärlek.. ♥

IMG_1895IMG_1901

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *