Peppa mig så lovar jag att peppa er!!

Okej det här kanske låter jätte larvigt för endel, men jag hoppas att ni andra som är eller har vart sockerberoende förstår mig! Nu har det gått tre dagar med bra kost och inget godis, chips, bakelser osv. Inget socker alls förutom lite fruktsocker har jag fått i mig under dom här tre dagarna, och jag har inte ens vart sugen på nått överhuvudtaget. Meeeeeen.. jag är så sjukt rädd över vad som ska hända efter helgen. För jag har aldrig klarat att vara nyttig tre dagar i rad utan att inte känna något sug efter godis alls, och jag är så glad att de går så bra för jag har verkligen hittat viljan, motivationen osv till det här nu.

Men den här helgen som kommer är inbokad för länge sen. Jag och två tjejkompisar ska bo på hotell, äta hotellfrukost och god mat, festa och ha kul med våra vänner från Ayia Napa. För er som inte vet så var vi utomlands i somras och gick bartenderkurs och det är dom vi kommer träffa i helgen och det kommer sluta med alkohol, skräpmat och massa festande. Och jag är såklart inte tvingad till att häva i mig alla dom här kalorierna i helgen, men jag vill det och det är klart jag ska unna mig. Vi kommer ha så himla kul!

Jag är bara rädd att min motivation är borta på måndag när jag vaknar upp här hemma i min egna säng igen. För det får inte hända. Jag SKA klara det här nu! Hjälp mig, peppa mig!! Och har ni några tips på hur jag ska vakna upp med en stark vilja nästa måndag också så kommentera! Det betyder jätte mycket för mig verklige!!!!♥

IMG_7169 IMG_7166

Bilderna är tagna på min altan i somras♥

One thought on “Peppa mig så lovar jag att peppa er!!

  1. Bestäm dig redan nu vad du ska träna och äta på måndag! Om du vet det redan nu så kan du se till att vara inställd på det på måndag, vilket gör det svårare att ”strunta i de”. Hoppas du fixar det!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *