Ayia fucking napa

Shit juni har vart den roligaste månaden i mitt liv. Har fått så många nya fina vänner och världens bästa minnen som jag aldrig kommer glömma. Ångrar inte en sekund att jag åkt på denna resa, dock har jag haft hemlängtan till och från men det hör till. 

Första veckan vi kom till Aiya Napa var det ALL IN varje kväll. Den veckan skulle jag vilja säga “Det som hände i Napa, stannar i napa”. 😉 Då bodde vi på ett hotell som heter Barbara. Det var jätte billigt och helt okej att bo på om det ända man tänkt göra på hotellet är att fixa sig och sova. Hotellet hade även en pool så det var ett plus. 

På fredagen flyttade vi in på Papas Apartment. Rekommenderar detta ställe stort, Savvas som äger lägenheterna var hur snäll som helst och hjälpte oss med det mesta. Där bodde även alla andra i vår bartenderkurs. På lördagen började kursen och sen var det intensivkurs i två veckor med massa plugg, fest och annat skoj. Jag är jätte glad att jag gick bartenderkursen! Jag har lärt mig massa och jag kan nu söka jobb som det. Har fått massa fina vänner för livet, som jag endel av dom redan träffat sen jag kom hem och kommer fortsätta med.

IMG_7012

Veckan efter kursen slutat så bestämde nästan alla sig för att stanna kvar fem dagar så då blev det ännu en vecka fullt av fest. Kan ha vart den roligaste veckan faktiskt! Var jätte sorgligt när alla började åka hem och till slut var det bara vi kvar. Jag upplevde även en av dom bästa dagarna i mitt liv denna vecka, vi var på poolparty, som grabbarna grus hade ordnat. Det går inte ens beskriva min känsla jag hade den dagen, jag har aldrig vart så lycklig, det var bättre än studenten haha.

Som tur var har vi haft Ida och Pernilla med oss sen start, två kompisar från hemma. Dom säsongar där hela sommaren, så dom visade oss allt redan första dagarna och fixade in oss gratis på alla klubbar och fixade staff price på allt till oss så det tackar vi för!

Till slut fick jag ett panikutbrott och bad mamma boka en biljett hem till mig under tiden dom andra låg och sov. Min kropp orkade inte mer haha, det är sjukt hur man orkar leva så som vi levt så länge nu. Svettas 24/7, äter skräpmat hela dagarna, dricker varje kväll och påt igen och sover bara några timmar. Så jag kände att det fick vara nog, nu vill jag bara uppleva lite svensk sommar och helt ärligt talat så har jag gråtit i Aiya Napa för jag har saknat regn som jag egentligen hatar. Men att leva i minst 30 grader varje dag var ganska jobbigt.. Men som sagt ångrar inte en enda sekund att jag åkte på den här resan med mina fina vänner Linn och Amanda. Och vi har fått en finare relation än någonsin nu! 

Så om ni vill göra någonting galet kul nästa sommar, gå bartenderutbildningen på grabbarna grus i Ayia Napa nästa sommar. Man får vänner för livet, och en hel del erfarenheter och roligheter. Jag ska dit nästa sommar igen, helt klart!


IMG_7126IMG_6897

”Gör det gör det jag skulle gjort det gör det”

”E de fest får man komma får man ta med sig nån hur många”

”Buy one shot get tree for five”

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *