You only live once

Om en vecka ligger jag på en solstol i Cypern i Ayia Napa och lever livet. Har bokat en biljett dit med Amanda och Linn så får vi se hur länge vi stannar.. Om allt går som planerat kommer vi inte hem förens i höst. Två av veckorna ska vi gå bartenderkurs på grabbarna grus vilket lär bli ganska galet. Känns dock tråkigt att lämna min familj, släkt och vänner samt min lägenhet jag hade köpt över sommaren. Men jag vill ut och resa och det här kommer bli en grym början. Dom flesta tänker säkert ”men åh ut och resa, det kommer bli en supar resa”.. Och ja, till en början kommer det nog bli det när vi kommer dit och går kursen osv. Men ska ta kursen seriöst och resterande veckor blir det massa äventyr. Jag är jätte nervös just nu, men vet att det här kommer bli superbra, plus att jag åker med två jätte fina vänner som man alltid har roligt med. Kommer även ta med min dator och försöka blogga så mycket jag bara hinner…

Screen Shot 2015-06-16 at 23.16.24

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *