Sponsrad Video: Sebran – En passionerad optiker

Vilket djur ser bäst? Zebra! Hehehe.. Nej men det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med synoptik. Kolla på videon här under där ni lär känna synoptiks zebra lite bättre. Denna zebra är inte bara en passionerad optiker som älskar syn och optik. Han har faktiskt också ett helt vanligt liv utanför butiken precis som vi. Dock får hans passion konsekvenser för privatlivet, också precis som vi. Tycker iallafall att ni alla borde ta en titt på videon även om ni har dålig syn eller inte. Man kan få det med tiden och då är det bra att veta vad som gäller. Som jag tillexempel har alltid haft hur bra syn som helst, men på senare tid har jag känt att den börjat bli lite suddig. Så ta tag i det innan det är försent! Såg även att man får ett par märkes solbrillor på köpet om man köper ett par nya glasögon.

Detta är ett sponsrat inlägg.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *