Det är vad du lär dig av dina misstag som spelar roll

Alltså Hannalicious är verkligen en av mina största förebilder, hon är min motivation till att vara hälsosam och ta hand om min kropp. Hon får mig motiverad till att ta mig ut i världen och så mycket annat. Hon är nog den människan som inspirerar mig mest. Nyss när jag läste det HÄR inlägget hon skrev så brast jag ut i tårar. Det är så himla sant och det kändes som att hon skrev det till JUST MIG. Samtidigt som det här kanske är jätte taskigt att tänka så är det ändå skönt att veta att man inte är ensam, alla gör misstag och det är så skönt att få det bekräftat. ”Det är inte dina misstag som definierar som människa. Det är vad du lär dig av dina misstag som spelar roll.”

IMG_0031

One thought on “Det är vad du lär dig av dina misstag som spelar roll

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *