Rapunzel of sweden

Var nyss på posten och hämtade ut mitt paket från Rapunzel Of Sweden, äntligen får jag tillbaka mitt långa fina hår som jag känner mig så hemma i. Denna gång är längden 60cm för 50cm var slut och jag kunde inte hålla mig utan löshår två veckor till kände jag.. Har så mycket att göra och vill ha håret klart tills det och jag känner mig så obekväm utan mitt hår så det är sjukt. Haha vilka ilandsproblem man har.. Men folk är ju van att se mig i långt hår så 10cm kanske inte gör så mycket, isf får jag klippa! Fick även med en locktång på köpet eftersom det tog så lång tid att vänta på mitt hår som inte fanns, sååå tackar tackar för den! En liten hårinspotidning och en remover till löshåret låg också i paketet.

IMG_1715IMG_1719 (1)

Om du beställer ett nytt löshår idag får du med ett beach hair kit på köpet, HÄR!!

One thought on “Rapunzel of sweden

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *