Volymfransar

Igår kom Matilda till mig för hon skulle på kurs idag. Vi passa på att ta ut mitt löshår.. Jag känner mig verkligen inte som mig själv när jag tar ut mitt löshår, men det måste vila lite innan jag kan sätta i mitt nya. Tror det blir mitt sista löshår på ett bra tag faktiskt, men tänker inte säga för mycket.. vet ju hur det där blir i slutändan! 😉 Fick iallafall nya fina fransar idag, är sååååå nöjd. Jag var alltså modell till Matilda för hon började sin utbildning för volymfransar, så nu kan hon även göra det. Och för att vara hennes första volymsätt är det här jätte bra och jag är jätte stolt över min fina vän som har kommit så långt med sitt företag och är så duktig på det hon gör. Rekommenderar henne starkt om ni vill ha fina fransar eller, dom gör även mer saker på salongen, ni kan ju kolla in deras facebook HÄR!!!

IMG_6419 IMG_6412

One thought on “Volymfransar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *