Without fake friends, you’ll never know who the real ones are…

 

Alltså jag mår så himla bra just nu. Jag känner att jag är omringad av så fina människor som faktiskt bryr sig om mig och tycker om mig för precis den jag är. Jag har äntligen vågat släppa in mer människor i mitt liv! Dom som känner mig vet att jag alltid har en vän som jag umgås med hela tiden, det är en liten trygghet jag har för att inte behöva öppna upp mig för så många och kunna bli sårad på samma sätt som jag blivit förut. Men jag har blivit en starkare person efter allt som hänt och jag vet vart jag har mina nära vänner idag.

Förra helgen hade vi i alla fall en överraskningsfest för Linn som fyllde tjugo! Hon hade ingen aning om vad som skulle hända när hon kom till platsen så det blev verkligen en lyckad surprise!! Vi hade pyntat hennes brors lägenhet så fin med ballonger och sånt där kul.

image

Och den här helgen spenderade jag min fredag i Örebro med min vän Olivia hemma hos Klara med massa roliga människor. Och lite senare på kvällen hamnade vi på satins uteservering där det var proppat med folk, man kunde knappt ta sig fram haha.. sen blev det efterfest hos Felicia och jag och Olivia låg och snacka hela natten om allt möjligt tills vi somnade. Lyckad kväll helt klar!

Lördagen blev inte riktigt lika lyckad som jag hade tänkt. Jag och Matilda fick för oss att ta med Amanda och Linn till Statt i Karlskoga haha och det gick ju som det gick men lite kul hade vi och idag har vi legat i Matildas säng hela dagen och dött av garv typ. Så om ni frågar mig så är jag supernöjd med helgen och livet just nu, önskar det alltid kunde vara så här roligt och att alla fortsätter att vara så himla snälla som dom är nu haha.


image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *