Mirakelpulver?!

Okej nu ska jag berätta om en av dom grejerna som hänt i mitt liv sen jag var borta! Jag har bestämt mig för att börja dricka FitLine. För er som inte vet vad det är kan gå in och läsa mer om deras produkter HÄR, ska försöka förklara mer lite längre fram men nu ska jag berätta varför jag bestämt mig för att börja med det här.

Det är faktiskt av många anledningar jag fått för mig att testa FitLine. Och här under är bara några av punkterna!

Må bättre och orka mer

Ni som har känt mig länge vet att jag är en glad och sprallig tjej med massa energi. Men på senaste tiden har jag inte haft min energi som jag brukar, jag är trött hela tiden och vill sova så fort jag kommer hem från jobbet istället för att hitta på någonting annat. Älskar att träna osv, men det har jag heller aldrig orken till så ska testa FitLine dels för att det ska göra en piggare och jag hoppas jag får tillbaka min energi.

Immunförsvaret

Okej mitt immunförsvar suger, jag är nästan alltid förkyld. Mina halsmandlar, körtlar eller vad det nu heter är nästan jämt svullna. Och så fort jag tar tag i träningen och kommit igång i några veckor så blir jag alltid sjuk igen. Och jag har träffat massa som dricker FitLine och dom har kanske haft som max två små förskyldningar per år.

Sur kropp

Som sagt så tränar jag ju en del och äter nyttigt. Men trots det så händer det inte så stor skillnad på min kropp. Och det kan ha att göra med att jag har en sur kropp och då går man inte ner i vikt hur nyttig man än är. Man går iallafall inte ner i vikt på ett nyttigt sätt. Och FitLine ställer om kroppens balans och tar bort det sura! Så vi får se vad som händer..

Sockersuget

Haha den här punkten är inte ens rolig. Alltså jag är beroende av socker.. Helt seriöst så har jag inte klarat en hel vecka utan socker på flera år. Och jag försöker varje vecka, tro mig. Jag klarar som max tre dagar och den där tredje dagen kan jag ligga på mitt köksgolv och gråta för det vattnas i munnen av socker. Det låter så överdrivet och sjukt men det är sant till 100% och det är jätte jobbigt.. FitLine ska ta bort sockersuget, och det är den största delen till varför jag börjat med det här. Om det funkar så kommer jag, nej jag vet inte ens vad jag skulle göra.. Haha.

Hår, hud och naglar

Mitt hår är jätte tunt och det har typ slutat växa, det är lite för att jag använder mig av löshår men jag tar ändå hand om mitt hår så det borde vara i bättre skick faktiskt. Min hud är lite gropig, har ju haft acne. Och mina egna naglar har aldrig vart längre än ca 2mm hehe.. plus att dom är jätte mjuka. Har testat allt och ingenting förbättras. Här har vi ett jätte bra exempel för Matilda dricker det här och vi tar hand om vårt hår, våra naglar och våran hud nästan på samma sätt. Men hennes hår är tjockare och det växer så det bara knakar och hennes naglar är hårda och långa även fast hon gör nagelförlängning mer än mig och sist men inte minst så har hon jätte fin hy. Så om mina naglar börja växa så ska jag berätta det för er för isåfall är det här ett mirakelpulver som alla borde dricka.

Adhd?

Haha jag har sjuka humörsvängningar alltså alla som vart hemma hos mig och umgåtts med mig och min familj säger att jag måste ha adhd och jag tror faktiskt själv att jag har det. Men orkar inte gå någon utredning eller nått sånt där, jag har klarat att leva med det hittills isåfall utan någon medicin så det är bara onödigt. Dock så ska FitLine vara jätte bra för folk som har adhd på riktigt, det är flera som har kunnat sluta med sina mediciner för man får ett lugn av FitLine så det hoppas jag också.

Många är jätte skeptiska till att testa FitLine och det var jag också. Men om det här faktiskt kan hjälpa mig med alla dessa punkter så känner jag mest ”Vad har jag att förlora”? Jag kommer uppdatera er om mina förändringar så ni kommer kunna följa min ”FitLine resa” här. Och om någon är intresserade redan nu att börja med detta skicka iväg ett mail så löser vi det. [email protected] Ställ jätte gärna mer frågor också, lovar att svara på allt.

IMG_7149

 

 

 

One thought on “Mirakelpulver?!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *