I’m back vänner och ovänner

Nu kan jag inte vara borta från er längre, mår så dåligt jämt när jag har mina blogg pauser och jag ser att ni går in och kollar ändå.. Men bloggen har krånglat något enormt senaste månaden, men det är nästan fixat nu. Kommer inte kunna skriva från mobilen på ett tag bara men det gör ju inte så mycket. Och det har hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden och jag mår så himla bra ska ni veta och jag ska försöka att dela med mig av min positiva energi till er också! Jag är även tjugo år nu och har vart det i tjugo dagar, fyllde alltså första april de lilla skämtet jag är hehe. Känns ingenting speciellt om jag ska vara ärlig, kommer nog alltid känna mig som fjorton i huvudet och det äger om ni frågar mig! Och ni vet att om ni undrar nått är det bara att ställa frågor i kommentars fältet.

IMG_7075

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *