två saker om mig

▼Även fast jag har en hatkärlek till Örebro så vill jag ha min första lägenhet där. För endel kanske det låter jätte konstigt, men eftersom jag är uppväxt i min lilla ort Hallsberg, så är det inte så konstigt att jag vill in till ”stan”. Sen från att ha ”bott” i Örebro i tre år och vart med om allt som hänt där, till att inte vara i Örebro alls på nästan ett halv år fick mig att inse att jag faktiskt tycker bättre om Örebro än vad jag trodde. Som sagt hatkärlek.

▼Jag är jätte rädd att jag inte ska hitta mitt mod att ta mig ut och resa. Att sitta där i sängen när man är gammal och ångra att man aldrig vågade ta sig ut i världen. Är verkligen livrädd för det, att ångra nått man aldrig gjorde. Men tänker inte låta det hända!

IMG_6975

One thought on “två saker om mig

  1. Hej! ditt hår är ju så himla fint, vilka färger använder du från rapunzel och hur många förpackningar av respekive färg?
    ha en fin dag 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *