DU ÄR BRA SOM DU ÄR

Idag har jag känt mig så himla bra. För första gången på flera år så har jag känt mig nöjd över mig själv. Jag har nästan alltid haft bra självförtroende, men nästan bakom varje människa så finns det komplex och mitt största komplex är mina lår. Jag vet att jag varken är tjock eller mullig så förstå mig inte fel nu. Jag bara älskar den här idealbilden av smala ben, sånna här ben som ser ut att gå av nästan vilken sekund som helst. Alla tycker olika, och endel tycker det är hur äckligt som helst och endel tycker det är hur fint som helst och jag är en av dom som tycker det är hur fint som helst. Jag vill ha det här hålet mellan benen helt enkelt! Men sen vet ju jag också att min kropp inte är byggd för just dom benen, om jag inte skulle banta ihjäl mig och bli sjuk. Men det är ingenting som någonsin skulle falla mig in. Men idag är första gången på länge som jag faktiskt känt mig riktigt nöjd med mig själv, och tänkt ”fridis, du är bra som du är, du är fin som du är, dina ben spelar ingen roll”. Och jag önska att jag hade fler sånna dagar, och inte bara jag, jag önska att alla någon gång kunde få stanna upp helt från ingenstans och bara känna att man duger som man är. JAG ÄR BRA, JAG ÄR VACKER, JAG ÄR NÖJD MED MIG SJÄLV!

IMG_6678

One thought on “DU ÄR BRA SOM DU ÄR

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *