Hair tutorial

Skulle locka håret förut för jag aldrig hinner göra det på morgonen så fick för mig att spela in en liten video till er eftersom det är många som tycker det är intressant att se. Så hoppas ni blir nöjda! Den här locktången fick jag med gratis när jag beställde mitt löshår. Jag tycker den ger lite naturliga stora vågor typ. Annars brukar jag locka med plattång så jag får de lite mer skruvigt. Och jag måste verkligen skaffa mig en bättre kamera. Någon som kan tipsa om en bra filmkamera? Eller en bra digitalkamera så skicka iväg en kommentar, skulle verkligen uppskattas!

2 thoughts on “Hair tutorial

  1. Vad har du för typ av löshår? Clips? Färg? vore super tacksam för svar, tycker att ditt hår är så himla fint!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *