Spratyan

I fredags åkte jag till Matildas jobb som heter Matida och jag. Det är en salong i Karlskoga som erbjuder, fransförlägning, nagelfix, spraytan, och så säljer dom slanka produkter! Så jag fick en spraytan när jag var där och gud vad bra den var. Man blev brun på en gång sen blev man brunare och brunare under dagen och just nu har jag en perfekt fake bränna och jag känner mig så fräsch!! Så hädan efter kommer jag fortsätta göra mina spraytans där. HÄR är deras facebooksida, sen måste ni gå in och följa deras instagram också, dom ska nämligen börja sätta i hårförlängning där, HUR BRA! Deras instagram heter iallafall: matildaochjagimage

One thought on “Spratyan

  1. Hej! Finns inte matilda och jag kvar? Deras fb sida är tom och finns inte på ig. :/ vet du nån mer som gör i stan? /Marina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *