Take care of your hair

Ganska många har frågat mig hur ofta jag duschar mitt hår, med vad osv eftersom jag har löshår, så tänkte svara på det nu! För er som inte vet så har jag extensions som sitter fast med vax, det har suttit i sen innan jul och jag tycker det har hållit jätte fint. Jag försöker att inte duscha håret mer än 1-2 gånger i veckan eftersom vatten torkar ut. Mina hårdusch dagar är onsdagar och söndagar! Det funkar jätte bra för mitt hår och det är nästan aldrig fettigt, isf använder jag torrshampoo.

Just nu använder jag mig av produkterna på bilden! Ett bra shampoo och balsam är jätte viktigt! Och eftersom håret behöver mycket fukt så använder jag hårinpackning varje gång jag duschar. Så först tar jag shampoo och gnuggar igenom håret och är jätte försiktig i botten där alla fästen sitter. Sen sköljer jag ur det och har i inpackningen i 5-10 min. Och när jag sköljt ur den tar jag lite balsam, jätte viktigt att ta balsam efter hårinpackningen för att stänga igen håret som öppnats av shampoot. Sen sköljer jag ur allt noga och avslutar med att skölja håret med iskallt vatten innan jag går ur duschen, det gör håret lite extra glansigt!

Låter nästan alltid mitt hår självtorka, sover med fläta så ofta jag kan. Använder balsamspray för att hålla löshåret fint, det torkar ut så fort annars. Använder hårolja i blött hår och silkesdroppar efter styling. Innan styling försöker jag att komma ihåg värmeskydd, men det är inte ofta.. mitt hår har gått av väldigt mkt på grund av plattning och lockning..

imageShampoo HÄR / Balsam HÄR / Hårinpackning Dollarstore 😉

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *