Eat clean

Hallå där! Jag försöker verkligen göra allt för att hålla mina ögon öppna just nu, är så sjukt trött haha. Har ätit så fräsch mat hela veckan och tränat hårt så jag känner mig fräschare än någonsin nästan. Fick typ för första gången i mitt liv träna med min lillasyster idag, så vi körde ett hårt ben & rump pass samt lite magstyrka, skit kul vart det. Gjorde även godaste smoothien förut, brukar aldrig bli nöjd med smaken annars för det blir så surt. Men Fick en test på pulvret ni ser på bilden och fy vad gott det var, blir att beställa hem kan jag lova! Recept på smoothien kan ni få i morgon för nu måste jag sysselsätta mig med något så jag inte somnar för då kommer jag aldrig upp till jobbet i morgon.

image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *