Bra skrubb för att få bort brun utan sol?

Jag behöver hitta en bra skrubb!! Är det någon som kan tipsa om någon? Det ska vara en kroppsskrubb som jag kan skrubba bort min brun utan sol med. Har alltid haft handskrubben från Mary Kay till hela kroppen men det var för jätte länge sen jag köpte den och den hade perfekta stenarna i sig eller vad det nu är… Skulle verkligen vara jätte snällt om ni ville hjälpa mig!

Kollar på den här just nu, är den bra? Någon som testat? Tryck på bilden för att läsa om den..

94920m_z

4 thoughts on “Bra skrubb för att få bort brun utan sol?

  1. Alltså jag älskar skrubben från the body shop, men jag skulle säga att den är en mjuk skrubb.. så jag vet inte om den är så bra att ta bort BUS med… 🙂

  2. Det enklaste och billigaste alternativet för att få bort bus är definitivt skrubbhandskar! Finns att köpa lite överallt. Använd dem tillsammans med en mjukare skrubb, som den från bodyshop, så kommer du garanterat få bort din bus. 🙂

  3. Hej Frida eftersom du skrev om Mary Kay underbara Satinhands så tänkte jag tipsa om satin body och våra botaniska kroppsserier Lotus och Bamboo och Red Tea och Fig

    Behöver du en konsult hör av dig så skickar jag.

    Trevlig midsommars fristående Sales Director Tina Pribyl

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *