Gör mig osynlig?

Ibland blir jag så irriterad på mig själv.. Varför orkar man ens lägga ner tid på att bry sig om vad andra tycker och tänker? Jag bryr mig jätte mycket om sånt och det är jätte jobbigt ibland. Jag har väldigt lätt för att dra mig till dom här människorna som inte är så lik mig och dom jag umgås med och det slutar alltid med att dom runt om kring som inte känner mig snackar en massa och drar egna slutsatser.. Men egentligen så är som exakt som mig bara att jag inte alltid visar den sidan hos mig själv beroende på vilka jag umgås med. Jag har ju alltid vart den här som alla vet vem det är men inte många som egentligen känner mig, jag bara är sån.

Har vänner lite överallt och umgås med allt från raggare, ”töntar”, dom här ”lite finare, lite bättre”, haha ni förstår vad jag menar? Och det är som jag är en blandning av alla dom här olika personligheterna, men när jag är med en ”sort” så visar jag bara den sidan. Och det är inget jobbigt med det överhuvudtaget det är sån jag är och det jag valt.

Men det som stör mig och som är det jobbiga det är att alla ska dra olika slutsatser, och får någon reda på någonting om mig typ att jag är jätte bra vän med någon då sprids det runt att vi har gjort det och det och att vi är tillsammans och kanske ska ha barn om någon månad och flytta till Portugal. Haha men typ så.. Och det är det som drar mig undan och flyr från vissa då och då för jag är så trött på att alla ska tro så mycket. Jag vill inte att folk ska veta så mycket om mig.. Det är skönast så! Vet inte ens om ni förstår vad jag skriver, blev bara lite kvälls tankar..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *