C25K

Okej ska tipsa er om en jätte bra app som jag kör intervaller med. Var en kompis som rekommenderade den för ganska länge sen och jag brukar köra efter den men börjar ju alltid om med min träning så har bara kommit till vecka 2 dag 2 typ. Sen slutat träna sen börja om på vecka 1 hundra gånger……. Men nu har jag kört vecka 1 och är på dag 2 så tänkte köra den sista på söndag! Sen ska jag försöka fortsätta med detta för en gång skull hehe..

I alla fall så är syftet med den här appen att man ska ha som mål att orka springa 5 km efter 8 veckor. Man kör 30 minuter om dagen, 3 dagar i veckan. Och jag HATAR verkligen att springa men det här är både kul, jobbigt och känns verkligen att man tränar. Plus att man får bra kondition av att köra intervaller. Och bästa av allt är att den här appen är 100% GRATIS! Ladda ner och testa, det är skitkul! HÄR kan ni läsa på svenska vad det är för olika pass varje dag och vecka.

all-three.png-e1384146081502

Lånade bilden från google

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *