Tänker inte leka vuxen när jag inte är det.

Alltså OKEJ är så taggad på att börja blogga igen. För bara några minuter sen fick jag ett samtal som kommer förändra en stor del i min vardag och det är någonting jag har väntat på sen jag tog studenten och det kommer ge mycket fördelar till min blogg. Tyvärr får ni vänta lite med att få reda på vad förens allt är helt klart! Men som ni vet så har jag börjat jobba på dagis som vikare. Och det är så roligt och jag är så glad att jag har kommit in i det nu. Trodde aldrig att JAG skulle jobba med barn eftersom jag är eller har varit ganska omogen av mig och folk har sagt att jag inte tar så mycket ansvar osv. Och ja, det är ganska tufft att jobba med barn! Man måste ta sjukt mycket ansvar, men inte för att skryta eller nått, men jag klarar av det och jag är så stolt över mig själv.

2014 har vart ett jävligt jobbigt år för mig om jag ska vara lite öppen här i bloggen. Men ni som läst min blogg länge vet att jag är öppen här och endel tycker det är fel. Men varför skulle jag inte kunna vara det? Finns så många ungdomar i min ålder där ute som kanske känner precis som jag gjort och det är bara bra om då JAG, med mina EGNA ord kan nå ut till ER som känner så! Sen får man tycka vad man vill om det så klart! Hade skrivit ett långt inlägg här efter men suddade ut allt precis, är nog inte redo att gå ut med det än. Men någon dag ska jag dela med mig till er om det.. Men det jag kan säga är i alla fall att jag är så stolt över mig själv hur långt jag faktiskt har kommit, jag har tagit studenten med bra betyg, jag har ett jobb som jag går till varje dag, jag har tagit körkort och har en egen bil och jag har mognat något enormt.

Men någonting som tog väldigt hårt på mig var när jag fick höra att de var någon som inte fattade hur jag kunde ha ett jobb och hur jag kunde klara av det och ta ansvar eftersom jag är så barnslig och omogen som jag är. Haha jag var så ledsen över det där i flera dagar. Men vet ni, FUCK THAT! Skit i vad andra tycker och tänker om er, du vet själv om du förändrats och det är det ända som behövs. Men tro inte att jag är ledsen nu för det är jag inte, längtar tills jag kan dela med mig av mina nyheter till er!

Skärmavbild 2014-10-15 kl. 15.02.31

 

3 thoughts on “Tänker inte leka vuxen när jag inte är det.

  1. Jag skulle personligen säga att det är as bra att ha både en omogen och en seriös sida. Jag tror du passar jätte bra med att jobba med barn för då ska man kunna ta ansvar och även kunna vara lite omogen och barnslig och leka med dom! Folk som inte kan vara omogna och lite barnsliga ibland för att ha kul är TRÅKIGA. Tro på dig själv Frida, skit i vad andra säger!!! =)

  2. Skit i vad alla tycker. Huvudsaken är att DU vet vad du klarar av och är stolt över dig själv. Alla andra som säger något annat är bara avundsjuka. Så är det! Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *