Q/A

Varför börjar du blogga och sen slutar från ingenstans?

Förlåt, ber verkligen om ursäkt för det. Men jag älskar att blogga och ska jag göra det vill jag göra det fint och professionellt. Men nu har jag börjat jobba och har fullt upp hela tiden, men nu har jag kommit in lite mer i det och ska försöka ge mer tid till bloggen.

Hur var det i Ibiza?

Både bra och dåligt om jag ska vara ärlig! Hade kunnat vart lite varmare och regnet kunde fått hållt sig borta. Sen var det väldigt mycket droger där, så man satt helt spänd ibland för man var så nervös för att få nått i drinken. Men annars var det hur bra som helst, åkte med ett jätte skönt gäng!

Håller du på med någon kille? 

Nej jag håller inte på med någon kille. Såg att någon skrev att den hade sätt mig med någon, men det är endast killkompisar i så fall. Jag har varken tid eller ork till att bli kär nu.

Vad har du för typ av löshår? Och vart sätter du i det? (vilket ställe/frisör?) vore super tacksam för svar!!!

Just nu har jag köpt mitt hår från Taj Mahal. Sen brukar jag alltid sy fast mitt löshår i Örebro på någon av Affro salongerna. Sedan åker jag till min frisör i Askersund där jag klipper och färgar så som jag vill ha det! Men annars brukar jag jämt köpa mitt löshår från Rapunzelofsweden och det är helt klart det bästa jag har testat!

Åh ditt hår är så sjukt snyggt !!!
har aldrig tänkt på att man kan fläta och ta plattången för volym.

Tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! Just i filmen såg man inte så jätte bra för jag hade bråttom, men om man flätar och håller plattången kvar lite längre så lovar jag att det blir superfin volym med fina vågor!

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *