Valet 2014

Usch vilken obehaglig känsla jag har inom mig och har haft ett tag nu. Det är första gången i mitt liv jag har lagt mina tankar på politik och första gången i mitt liv som jag får rösta. Jag är inte alls insatt i det här och ska jag vara ärlig har jag inte ens lagt ner tid på att ta reda på vad alla partier står för. Men jag vet i alla fall endel.

Idag är alltså en stor dag för många, man får reda på vilka som ska ”leda” vårt land. Jag är lite ledsen över att jag inte har läst på om det här för det är ganska intressant och viktigt. Men jag är så glad att det är slut snart för överallt på sociala medier har man kunnat läsa om alla olika tankar. Och alla har ju verkligen olika åsikter om allt och det blir så fel i alla diskussioner. Jag tycker det är obehagligt! Men snart är det över, och jag hoppas det blir någonting bra..

IMG_1381

2 thoughts on “Valet 2014

  1. Kan du snälla börja blogga igen, jag har verkligen inget liv nu. Det enda jag gör om dagarna är att läsa din blogg.
    Så du måste verkligen börja blogga igen snälla.. Du är min förebild och jag har ingen att se upp till längre..
    Jag behöver dig snälla, :'( BÖRJA BLOGGA IGEN jag ber dig, jag kan göra dig känd. Snällasnälla snälla jag älskar dig så
    mycket<3 Du säger att du är en av örebros största bloggare men vart fan är alla inlägg då..
    Du lär ju tappa följare på detta, bish weth

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *