Älskade anonyma kommentarer

Anonym: Det var väl tur att du inte skickade det till henne. Urkassa frisyrer om man nu ens kan kalla det frisyrer. Vem vaknar med ett tuggummi + smink? Och själv skulle du aldrig gå ut i någon av frisyrerna du visade. Första frisyren hette ”frisyr nummer 1″ därefter var det ”frisyr nr2″ osv. Dessutom visar du 7 frisyrer men står 5 i filmen. Varför ens göra en film om det inte är ordentligt???

Svar: Wooow vilken positiv liten prick du var då! Roligaste av allt är att jag skrev allt du påpekade i inlägget ”Tänkte visa er en video som jag slängde ihop på studentveckan som skulle skickas till min lärare men blev aldrig så. Lite synd att den bara ligger och skräpar på datorn så då kan jag lika gärna visa er den! Det står att de är fem frisyrer men det blev sju.” 

Jag slängde alltså ihop den här på några minuter en dag på studentveckan, alltså var det inte så seriöst och blev inte som det skulle därför jag inte skickade in det till min lärare. Och att jag hade smink och tuggummi var för jag höll på att fixa mig, eftersom det var studentvecka och jag skulle ut på krogen om någon timme. 😉 Varför jag gjorde filmen var för att det var en sista skol grej innan jag tog studenten, inte konstigt att den blev lite slarvig? Men kände att de va en kul grej att visa upp den för mina bloggläsare och det var det.

Och sen till sist vill jag bara säga att jag har gått runt i 3-4 av dom där frisyrerna, och dom är riktigt chill. Nästa gång du kommenterar kan du väll strunta i att vara anonym? Skulle va roligt att veta vem jag diskuterar med. pusssss

IMG_0888Gammal bild, tyckte den passa in lite 😉

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *