Sangria

Godmorgon! Igår kväll bestämde vi oss för att ta det lite lugnt och gå ut och äta. Det är lite svårt att förstå folk här för dom flesta pratar katalanska och spanska och endel vägrar prata engelska.. Men vi gick förbi ett jätte mysigt uteställe där dom va jätte trevliga och börja prata engelska direkt med oss för dom såg att vi va turister. Vi beställde varsin spagetti med köttfärssås. Och till fick vi bröd med vitlök och tomat på med någon olja, sjukt gott. Sen fick vi en tillbringare med sangria, vilket också var jätte gott. Och när vi hade ätit klart kom han med varsin kaffe shott och bjöd oss på. Det ända vi betalade när vi gick var för en tallrik med mat och sangrian, så dom var jätte snälla verkligen!

image image image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *