Please drive safely

Hittade precis den här videon på facebook och kollade igenom hela, och fy vad hemskt. Den fick mig att tänka på när jag krockade.. Och vad som kunde ha hänt egentligen om jag hade kört lite snabbare eller inte ens hunnit bromsa någonting alls..

Jag körde alltså in i en bil bakifrån som hade stannat och väja för en cyklist som cyklade över på övergångsstället. Jag såg aldrig cyklisten, det ända jag såg innan jag körde in i bilen var två röda lampor.. Kan ni fatta hur chockad jag blev?! Ganska ny i trafiken, inte alls haft mitt körkort länge, en splitterny bil som jag drömt om och aldrig trott jag skulle få men fick ändå för jag har världen bästa föräldrar som skämmer bort mig med allt. Min bästavän bredvid mig och en bil framför mig med 4 småbarn i, en var ganska nyfödd som jag alltså hade kört in i.

Som tur var körde jag bara i 20-30 eftersom det var i en rondell det här hände. Men ändå gick min bil sönder, det låg delar under och bakom bilen som polisen fick sopa ihop. Kylaren och ACN var sönder, det rann olja och det ända jag kunde tänka på var MIN BIL?! VAD HAR HÄNT MED MIN BIL?!! Men det var ju eftersom jag var i chock och visste inte vad jag gjorde, hörde eller tänkte.

Men efter att ha sätt den här videon kom jag och tänka på att jag faktiskt har krockat in i en bil med 5 levande personer i. 4 vars liv inte ens har börjat än, dom var små barn, jätte små.. Tänk om det hade hänt dom någonting, tänk om jag hade tagit deras liv. Det hade jag aldrig kunna levt med, ALDRIG NÅGONSIN! 

Men idag när jag kör bil så är jag mer uppmärksam än vad jag var innan krocken. Då brydde jag mig inte så mycket, tyckte det var coolt att gasa på lite med mina vänner. Men nu tänker jag verkligen hur jag kör, jag vill aldrig vara med om någonting sådant här igen… Jag är dock livrädd att någon nybörjare som jag var ska komma och köra in i mig sådär utan att förstå vad som händer. Och i ännu högre fart, då lär inte jag leva längre. Och det är jag livrädd för…

Så snälla alla som ser det här, försök att tänka på det hela tiden. Det är jätte svårt att förstå om man inte vart med om en olycka själv men tro mig det är ingen som vill! Tänk på att alla som sitter i en bil har ett liv, tänkt alltid det en extra gång innan du gasar på det där lilla extra och stylar för din kompis!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *